no pain no fair workshop 17 mei


Warning: Declaration of SLB_Content_Handlers::get() should be compatible with SLB_Base_Collection::get($args = NULL) in /home/dogsdre/public_html/admin/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.content_handlers.php on line 279

beloningsgericht , dat woord gebruikt iedereen ondertussen , maar train je ECHT zonder dwang , zonder dat je hond angst heeft of pijn gedaan word ??? heb je problemen met een oefening , wil je meer perfectie meer snelheid meer styl ?? of wil je gewoon meer weten hoe echt positief te trainen? dan is deze dag iets voor jou , geschikt voor fci ob engelse ob , gehoorzaamheid , htm en appel ipo ,
meer info via evenementen op FB of stuur een mail dogdream@telenet.be

Martine met Ché

Martine met Ché


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dogsdre/public_html/admin/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

1 reactie op “no pain no fair workshop 17 mei

  1. Is er nog plaats vrij workshop van 17 mei. Indien ja wat bedraagt de deelname prijs. Hond en geleider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *