Disciplines

Dog’s Dream wil meer zijn dan gewoon een hondenschool. We willen ons onderscheiden door onze positieve en beloningsgerichte aanpak en dat vertaalt zich in onze disciplines.

Een goede start voor een pup is onontbeerlijk en daarom bieden we voor de allerjongste honden puppytraining aan. Daar wordt de basis gelegd voor een sociale en spontane pup.

Voor mensen zonder wedstrijdambities die gewoon een leuke, gehoorzame en sociale hond willen, is onze funclass Huishonden het meest geschikt.

Beschik je over een portie gezonde ambitie dan is English obedience misschien iets voor jou. English obedience typeert zich door zijn uiterst positieve en motiverende wijze van trainen. De hond werkt omdat hij wil werken en omdat hij het graag doet, niet omdat hij moet of om zijn baasje te plezieren. Hierin kunnen we initialisatielessen geven. (enkel privé)

Lesrooster:

MAANDAG
19u30 – 20u30
Huishonden

DONDERDAG
19u30 – 20u30
Puppytraining

Privélessen: op afspraak
10 beurten 20 minuten privé les engelse ob ob bGH gedrag enz;  150 eur

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dogsdre/public_html/admin/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399