Trainers

Trui Calis

Geeft les aan puppy’s en huishonden

Sinds de komst van Rika, een Nederlands kooikerhondje, in 2013, ben ik in contact gekomen met verschillende hondendisciplines zoals clickertraining, hersenwerk, hondenfitness, detectie, search & rescue, obedience (fci en Engelse), praktijkspeuren en tenslotte cleanboothunting waaraan we ons hart hebben verloren.

Een goede twee jaar later kwam daar Jack bij, een Nederlands kooikerhondje dat herplaatst diende te worden na een bijtaccident met een peuter. Na een jaar van zoeken hoe we op elkaar reageren en hoe we elkaar kunnen begrijpen, zijn wij nu een ingewerkt team. We hebben enkele jaren agility gedaan en ook met hem leef ik mij uit tijdens de cleanboothunting.

Nederlandse kooikerhondjes zijn slimme maar gevoelige hondjes en beide hebben mij geleerd hoe je een hond opvoedt op een positieve maar consequente manier. Hierbij heb ik het geluk gehad om te kunnen leren van Martine Verhoeven. Zij heeft mij quasi alles geleerd wat ik ken over het opvoeden en trainen van honden en ik doe dan ook niets liever dan haar kennis met jullie te leren.

 

Steven De Nil

Sinds ik de eerste stap zette in Dog’s Dream is mijn passie voor hondentrainen begonnen.
Ik zag hoe goed de honden en baasjes op de positieve training reageerden, en wou direct dat iedereen deze methode volgde. Ook gaat de socialisatie hierdoor heel goed zonder aanvaringen met andere honden.

Ons Maya (Australian Shepherd)  ging zo snel vooruit dat ik het niet geloofde.
Op 4 maand zijn we met Obedience begonnen en ook dit vond ze super leuk.

Tijdens de lessen met Martine, heb ik de gedachtegang geleerd die achter deze prachtige trainingsmethode zit.
Ik kan hem iedereen aanraden en leer het jullie graag aan!

Tot snel!

Maya en Seabert

PS: hoe vroeger je begint, hoe beter het gaat 😉